Postimees TV: endine maailma esireket Azarenka võitis maratonlahingu

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kahekordne Austraalia lahtiste meistrivõistluste tšempion Viktoria Azarenka võitles ennast Miami Openi avaringis võidule slovakitar Dominika Cibulkova üle 6:2, 3:6, 6:4. Mäng kestis kaks ja pool tundi.  

Viktoria Azarenka, kes on võitnud Miami Openi kolm korda, aastatel 2009, 2011 ja 2016, jõudis selle võiduga teise ringi kus kohtub prantslanna Caroline Garciaga.

Avaseti esimeses geimis murdis valgevenelanna Azarenka koheselt Cibulkova pallingu ning seisul 4:2 realiseeris veel ühe murdepalli. Nii tuli esimese seti võit näiliselt lihtsalt 6:2. Teises ja kolmandas setis oli mõlemil üsna palju murdepalle ja pallingumurdeid. Otsustavaks said Cibulkova topeltvead kolmanda seti lõpus. Seisul 4:5 tegi Cibulkova kaks topeltviga järjest ning kergelt kättevõidetud 30:0 edu Azarenka enam käest ära ei andnud.

«Mäng kulges nagu ameerika mägedel. Dominika on ohtlik vastane. Me tunneme teineteist juba juunioride ajast peale.  Usun, et pealtvaatajatel oli seda matši huvitav vaadata – mäng oli väga meelelahutuslik. Mul on heameel, et see turniir minu jaoks just nii algas,» sõnas Azarenka, kes praegu asub maailma naiste edetabelis 46. positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles