NBAs hakatakse kokku panema järgmist supermeeskonda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NBA üks hinnatumaid mängujuhte Chris Paul soovib väidetavalt liituda New York Knicksiga.
NBA üks hinnatumaid mängujuhte Chris Paul soovib väidetavalt liituda New York Knicksiga. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA saab selle kuu lõpus läbi tööseisak ning juba spekuleeritakse, milliseid vangerdusi klubid mängijate osas teha võivad. Suured plaanid on eelkõige New York Knicksil.

Eelmise hooaja eel sai Miami Heat endale kokku kolmiku Dwyane Wade, LeBron James ja Chris Bosh ning nüüd üritab Knicks kokku saada sarnast kolmikut.

Eelmise hooaja eel hangiti endale Amar’e Stoudemire, talvel liitus meeskonnaga Carmelo Anthony ning nüüd soovitakse enda ridadesse hankida praegu New Orleans Hornetsi ridadesse kuuluvat Chris Pauli.

Pauli leping Hornetsiga saab läbi selle hooaja lõpus ning ESPNi andmetel ei soovi mees seda kontrahti pikendada ja soovib hoopis liituda Knicksiga.

Samas mängumehe sõnul on esialgu tegemist vaid kuulujuttudega. «See käib mängu juurde. Ausalt öeldes ma väga ei mõtle selle peale,» teatas Paul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles