Jankovici endine juhendaja hakkab Wozniackit treenima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki Foto: SCANPIX

Naiste tennise maailma esireket Caroline Wozniacki avaldas Taani meediale, et palkas enda treeneriks hispaanlase Ricardo Sanchezi, kuid jätkab samal ajal koostööd ka oma isa Piotriga.

Sanchezi eelmine õpilane oli endine maailma esinumber Jelena Jankovic, vahendab tennis.com.

«Koostöö Rickyga on hea mõte,» sõnas 21-aastane Wozniacki. «Tunneme teda väga hästi ja ta on näinud paljusid minu mänge, pidanud mõtlema, kuidas minu vastu mängida, seega tunneb ta mind kui mängijat läbi ja lõhki. Lisaks teab ta väga hästi ka kõikide teiste tüdrukute mängu.»

Wozniacki püsis küll praktiliselt terve aasta edetabeli esikohal, loovutades oma positsiooni vaid korra Kim Clijstersile, ning võitis kuus turniiri, kuid kõige tähtsamatel jõuproovidel ehk suure slämmi turniiridel ei jõudnud ta poolfinaalist kaugemale.

Sanchez ja Wozniacki sõlmisid esialgu aastase koostöölepingu.

«Minu jaoks on see nagu unistuse täitumine,» tunnistas Sanchez. «Ilmselt tundis Pep Guardiola samamoodi, kui ta määrati FC Barcelona peatreeneriks. Olen näinud paljusid Caroline’i mänge ja temast on saanud tema iseloomu ja töötahte tõttu minu iidol.»

«Töötame tihedalt koos Piotriga,» jätkas Sanchez. «Austan seda tööd, mis ta siiani ise Caroline’iga teinud on. Kui ta tervena püsib ja kõik läheb plaanitult, sõidame Austraaliasse võidu järele.»

Uus hooaeg algab kohe jaanuari alguses, aasta esimene suure slämmi turniir ehk Austraalia lahtised meistrivõistlused algavad 17. jaanuaril. Tiitlikaitsja on seal Kim Clijsters, Wozniacki jõudis tänavu poolfinaali, kus pidi tunnistama hiinlanna Na Li paremust.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles