Giggs võib tippjalgpallist loobuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Giggs
Ryan Giggs Foto: SCANPIX

Inglismaa meistriliiga jalgpalliklubi Manchester Unitedi poolkaitsja Ryan Giggs vihjas, et kavatseb tänavu suvel pärast lepingu lõppemist tippjalgpallist loobuda.

35-aastasele Walesis sündinud Giggsile pole siiani lepingupikendust pakutud ning 19 aastat Manchester Unitedis pallinud Giggs võib seetõttu tippspordiga lõpparve teha, kirjutab Eurosport.



«Mängin niikaua edasi, kuni ma jalgpalli naudin ja tervis on korras ning treenerid tahavad mind,» ütles Giggs. «Kuid kui üks neist kolmest ära langeb, võin karjääri lõpetada.»



«See võib juhtuda juba selle hooaja lõpus,» jätkas ta. «Samas võib see juhtuda ka järgmise hooaja lõpus. Mu leping lõpeb mais, eks siis ole näha, mis edasi saab, kuid klubi pole mulle uut lepingut pakkunud.»



Giggsi sõnul tervis talle probleeme ei valmista. «Olen sama heas vormis kui alati, ainus vahe on selles, et mängudest taastumine võtab varasemast kauem aega,» selgitas ta. «Olen kaks päeva pärast mängu ikka veel väsinud. Varem võisin mängida laupäeval ja kolmapäeval ning siis kohe uuesti laupäeval ja kolmapäeval, polnud mingit probleemi.»



«Nüüd mängin ainult kord nädalas ja minu arvates on see hea,» lisas Giggs.



Oma pika karjääri jooksul on Giggs koos Manchester Unitediga võitnud kõik võimalikud tiitlid, sealhulgas on ta tulnud kümnekordseks Inglismaa meistriks, lisaks on kahel korral triumfeeritud Meistrite liigas.



«Võidud ja tiitlid valmistavad mulle praegu märksa suuremat rõõmu kui siis, mil noorem olin,» avaldas ta. «Ilmselt seetõttu, et tean nüüd, et need võivad jääda mu viimasteks võitudeks. Näiteks kui eelmisel aastal võitsime Meistrite liiga, olin palju õnnelikum kui 1999. aastal võites.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles