Sõber: Iisrael ja Montenegro on mängitavad

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber
Andres Sõber Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Eesti korvpallikoondis loositi järgmisel suvel toimuvaks EM-valikturniiriks A-alagruppi, kus tuleb vastamisi minna Serbia, Iisrael, Montenegro, Slovakkia ja Islandiga.

Finaalturniirile pääseb alagrupi kaks paremat ning kuue alagrupi peale neli paremat kolmanda koha omanikku.

«Kui vaadata meeskondi, siis Serbia on selline, kus on igasuguseid kõvasid härgasid koos. Neil on ikka vägev meeskond. Iisrael ja Montenegro peaks meie jaoks olema heal päeval võidetavad. Slovakkia ja Islandi vastu tuleb ennast korralikult häälestada ning enda tulemus ära teha,» iseloomustas Rakvere Tarva ja Eesti U20 koondise peatreener Andres Sõber A-koondise vastaseid.

Sõbra juhendatav U20 koondis sai samal ajal teada vastased ka A-divisjoni turniiriks. Eestlastel tuleb seal vastamisi minna Venemaa, Kreeka ja Ukrainaga.

«Täiesti normaalne loos. Meie jaoks teada tuntud vastased,» sõnas Sõber. «Usun, et mõlemal koondisel (A- ja U20 koondisel) on head võimalused. Peab lihtsalt uskuma ja tahtma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles