Serviti lubab Viimsi hingetuks jooksutada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting.
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting. Foto: Toomas Huik

Eesti käsipalliliigas võõrustasb  Põlva Serviti homme kell 19.00 võõrustab Mesikäpa Hallis: HC Viimsi/Tööriistamarketit

Serviti oli viimati vastase väljakul 40:15 parem Aruküla/Tallasest ja Viimsi/Tööriistamarket kodus 36:28 Tapast.

Serviti võõrustab Viimsi/Tööriistamarketit vahetult enne Eesti karikafinaale, mis peetakse reedel ja pühapäeval. Nüüd loodabki põlvalaste loots Kalmer Musting, et Serviti annab Viimsi/Tööriistamarketile hea trenni. «Proovime neile kiiret mängu pakkuda. Kas nüüd just nii võimast tempot, kui seda koges Viimsi finaalivastane Kehra nädalavahetusel Sloveenias eurosarjas, kuid midagi ikka,» muigas Musting. «Kui meie jaoks on tegemist reamänguga, siis vastane peab ju enne karikafinaale heas hoos olema.»

 Avaringis väljus Viimsis toimunud duellist võitjana Serviti. «Kumbki ei näidanud oma parimat taset,» kommenteeris Musting põlvalaste üheksaväravalise võiduga lõppenud matši.

 Viimsi/Tööriistamarketi peatreener Ain Pinnonen ei taha enne karikafinaale mehi ülemäära väsitada. «Üritame Põlvas mängutempo alla suruda,» sõnas Pinnonen. «Meie jaoks on sel nädalal ikkagi kõige tähtsamaks sündmuseks karikafinaal Kehra vastu.»

Pinnonen oleks tahtnud Servitiga mängida mõnes muus voorus. «See kohtumine sattus meie jaoks halvale ajale,» ütles Pinnonen. «Põlvasse lähme Servitile siiski lahingut andma. Kõik paremad rivis olevad mängijad tulevad kaasa, sest meil pole mitme meeskonna jagu tegijaid, et kellelegi puhkust anda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles