Dakari rallihunt istub Hummerisse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nasser Al-Attiyah.
Nasser Al-Attiyah. Foto: SCANPIX

Dakari ralli valitsev võitja Nasser Al Attiyah on ka järgmisel aastal Lõuna-Ameerika maratonralli stardis, kinnitab võistluste ametlik kodulehekülg.

Seni Volkswageni tiimis sõitnud qatarlane liitub NASCARi piloodi Robby Gordoni eratiimiga, mis paneb võistlustele välja Hummer H 3. Al Attyahi võsitlusauto hakkab kandma numbrit 300 ja värvitakse see Qatari lipu värvidesse.

«Juba ainuüksi mõttest, et ma peaksin Dakari ralli vahele jätma, hakkas mul paha,» tunnistas Al Attiyah, «õnneks sain lahendatud kõik organisatsioonilised küsimused, ja 2012 aastal esindan rallil taas Qatari.»

Hummeri senine parim tulemus Dakaril on 2009. aasta kolmas koht. Jaanuaris püüab Al Attiyah saada teiseks sõitjaks maratonrallide ajaloos, kel on õnnestunud võita kaks maratoni järjest erinevatel masinatel.

Seni kuulub see au vaid soomlasele Ari Vatanenile, kes võitis Dakari 1990. ja 1991. aastal vastavalt Peugeot’ ja Citroeniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles