Eesti koondise arst: Piiroja ei pea karjääri lõpetama

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja
Raio Piiroja Foto: Raigo Pajula

Nädalapäevad tagasi tegi Eesti jalgpallikoondise kapten Raio Piiroja ehmatava avalduse, kui tõdes, et halvemal juhul jääb tema karjäär põlvevigastuse tõttu pooleli. Täna tundub, et mees tuleb raskest seisust välja.

«Seis muutub iga päevaga paremaks, kuid enne ei tea, kui uuesti harjutama ei hakka. Siis on tunda, kas hakkab taas valutama või mitte,» sõnas Piiroja Postimehele ja kinnitas, et karjääri võimaliku lõpetamise juttudel oli tõepõhi all.«See jutt ei olnud ülepingutatud.»
 

Praegu käib Piiroja iga päev arstide juures ning need annavad lootust, et mees peaks taas täie tervise juurde jõudma. Mees ise ütles pool-naljaga, et on täiskohaga vigane.

«Kui mängijatel on nädalas üks vaba päev, siis vigastatutel Hollandis puhkepäeva pole,» märkis Arnheimi Vitesse keskkaitsja.

Operatsiooni-eelset pilti nägi ka Eesti koondise arst Kaspar Rõivassepp, kes kinnitas, et lõikus oli vältimatu, kuid karjääri ohtu ei sea.

«Põlve kõhres oli suur auk, kuid õnneks mitte kandval osal. Selle taha ei tohiks küll karjäär toppama jääda,» hindas Rõivassepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles