Arsenali fännid: Aršavin hakaku kohvreid pakkima

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Aršavin (paremal) võitleb palli pärast Jose Holebasiga meistrite liiga kohtumises, mille Arsenal kaotas Olympiakosele 1:3.
Andrei Aršavin (paremal) võitleb palli pärast Jose Holebasiga meistrite liiga kohtumises, mille Arsenal kaotas Olympiakosele 1:3. Foto: ARIS MESSINIS/AFP

Londoni Arsenali venelasest ründaja Andres Aršavin sattus pärast eilset Meistrite liiga kohtumist Olympiakosega fännide kriitikatule alla.

Aršavin oli platsil terve kohtumise, kuid ei näidanud ennast just parimast küljest, märgib sovsport.ru.

Pärast lemmiklubi 1:3 kaotust kreeklastele hakkasid poolehoidjad lahkama mängu tulemust värvikaid väljendeid valimata.  Eriti jätkus neid Aršavinile ja marokolasele Marouane Chamakhile.

Nii oli üks fännidest lubanud lausa peale maksta, et Aršavin ja Chamakh viivitamatult meeskonnast lahkuksid. Kahte leegionäri õnnistai samuti tiitliga «tarbetu venelane ja tarbetu marokolane», kutsuti üles kohvreid pakkima. Hüüdnime Invincible kandev fänn oli aga sovsport.ru teatel nimetanud Aršavinit jalgpalli häbiplekiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles