Rooney loodab advokaatide abil karmi karistust leevendada

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney
Wayne Rooney Foto: SCANPIX

Wayne Rooney ja Inglismaa jalgpallikoondise jaoks on täna tähtis päev, kuna Euroopa Jalgpalli Liit UEFA otsustab, kas lühendada Rooney’le määratud kolme mängu pikkust karistust.

Rooney teenis mäletatavasti viimases EM-valikmängus Montenegro vastu punase kaardi ning UEFA leidis, et tehtud viga oli piisavalt ränk, et Rooney’le määrata kolme mängu pikkune võistluskeeld. See omakorda tähendab, et ründaja ei saa osaleda üheski EMi alagrupiturniiri mängus, kirjutab Sportsmail.

Inglismaa meedias on palju juba spekuleeritud selle üle, et kui Rooney’le määratud karistus jääb jõusse, siis koondise peatreener Fabio Capello jätab ta oma valikust välja.

Rooney reisis eile pärast Manchester Unitedi 1:2 kaotust Baselile teise Šveitsi linna Nyoni, kus ta saab teada, kas UEFA muudab varasemalt tehtud otsust.

Rooney’t on toetama lennanud ka Capello ning samal ajal on palgatud mitmeid tippadvokaate, kes peaksid suutma Rooney karistust vähendada.

Advokaadid kavatsevad väidetavalt rõhuda sellele, et Rooney vabandas koheselt pärast vea tegemist Montenegro koondislase Miodrag Dzudovici ees ning ei hakanud ka kohtunikuga vaidlema. Samas on Dzudovic avaldanud arvamust, et Rooney’le määratud kolme mängu pikkune keeld oli liiga karm.

Inglismaa kuulub EMil D-alagruppi koos Prantsusmaa, Rootsi ja Ukrainaga. Esimeses mängus lähevad inglased vastamisi Prantsusmaaga ning seejärel mängitakse Rootsi ja viimasena Ukrainaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles