Chelsea peatreener mõnitas treeningul ükshaaval klubi tähtmängijaid

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Chelsea peatreener Andre Villas-Boas (paremal).
Londoni Chelsea peatreener Andre Villas-Boas (paremal). Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubil pole tänavu Inglismaa kõrgliigas kõige paremini läinud ning viimati otsustas peatreener Andre Villas-Boas selle tulemusena loobuda Nicolas Anelka ja Alexi teenetest.

Hooajal eel kahtlesid paljud, kas 34-aastane Villas-Boas suudab ennast kogenud Chelsea mängijate seas kehtestada, kuid nüüd tundub, et portugallane on oma võimu maksma pannud, kirjutab The Sun.

Esmalt üritas Villas-Boas vankrit kraavist välja tirida, kui kutsus meeskonna kogenud liikmed – John Terry, Didier Drogba, Frank Lampardi ja Peter Cechi – lõunasöögile, et nad aitaksid meeskonda taas ühtseks löögirusikaks muuta. Arutelu kiskus aga kuumaks ning Villas-Boas tegi ettepaneku asja järgmisel päeval uuesti arutada.

Järgmist lõunasööki siiski ei tulnud ning Villas-Boas otsustas ennast maksma panna meeskonna treeningul, kus ta võttis kõikide silme all mängijad ükshaaval ette.

«See oli uskumatu. Peatreener vaatas mängijale otsa ning kiskus ta seejärel ribadeks ja liikus edasi järgmise mehe juurde,» rääkis The Suni allikas. «Näiteks seisis ta Drogba ette ning teatas, et viimane pole enam kaugeltki selline mängija, nagu ta oli mullusel hooajal.»

«Seejärel pöördus ta järgmise mehe juurde ja ladus kõik välja. Kõik olid jahmunud, keegi ei olnud midagi sellist varem näinud,» lisas allikas.

Kõige rängemad sõnad jättis Villas-Boas aga kõige lõpuks ning teatas Anelkale ja Alexile, et ei soovi neid enam kunagi meeskonna juures näha.

«Peatreener ütles Anelkale, et ta ei taha enam kunagi teda esindusmeeskonna juures näha ning lisas, et ründaja ei ole enam kuskil teretulnud. Siis pöördus ta Alexi poole ning teatas, et tema kohta kehtib sama,» jätkas allikas.

Villas-Boas on viimasel ajal veelgi tõestanud, et ta on valmis tegema julgeid otsuseid ning teisipäevases Meistrite liiga kohtumises Valencia vastu jättis ta klubi ühe legendi Frank Lampardi pingile. Chelsea võitis selle kohtumise mäletatavasti 3:0.

«Mängijatele pole jäetud mingit kahtlust, kes on boss. Lisaks on nad nüüdsest ka teadlikud, milleks ta võimeline on,» lisas allikas.

Väidetavalt on Villas-Boas jaanuaris loobumas ka Florent Malouda ja Jose Bosingwa teenetest, kuna peatreener tahab hakata rohkem kasutama tema käekirjale vastavaid mängijaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles