Madridi Real soovib superhoos Robin van Persiet

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie.
Robin van Persie. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi soovib suvel enda ridadesse hankida Londoni Arsenali ridades suurepäraseid esitusi näitava hollandlase Robin van Persie.

Van Persie on 2011. aastal olnud suurepärases hoos, käimasoleva aastanumbri sees on ta 32 Inglismaa kõrgliiga kohtumise jooksul löönud 33 väravat, kirjutab Sportsmail.

Käimasoleval hooajal on van Persie löönud Premier League’s 15 väravat ning hoiab sellega Inglismaa kõrgliiga väravaküttide edetabelis esikohta.

Kuna van Persiel lõppeb 2013. aasta suvel Arsenaliga leping, siis üritab Real olukorda oma kasuks ära kasutada ning 2012. aasta suvel meest enda ridadesse meelitada.

Hollandlane pole seni Arsenaliga uue lepingu osas läbirääkimisi alustanud ning kavatseb oma ja klubi olukorda just suvel hinnata.

Lisaks Realile soovib van Persiet enda ridadesse hankida ka Manchester City, kes on valmis hollandlasele maksma 287 000 eurot nädalas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles