Carlos Tevezist on saamas araablaste mängukann

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meedia huvi Carlos Tevezi naasmise vastu on ülisuur.
Meedia huvi Carlos Tevezi naasmise vastu on ülisuur. Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpalliklubis ebasoosingusse sattunud ründaja Carlos Tevez on tõenäoliselt jaanuaris tööandjat vahetamas ning nüüd on huviliste ringi tekkinud ka Katarist pärit omanikele kuuluv Prantsusmaa tippklubi Paris Saint Germain.

Lisaks PSG-le on Tevez’ist huvitatud teatavasti Itaalia tippklubi AC Milan ning räägitud on ka Milano Interi ja Torino Juventuse huvist, kirjutab Sky Sports.

Kui Itaalia klubid on valmis Tevez’i esialgu laenule võtma, siis pururikas PSG on valmis argentiinlase kohe ära ostma.

PSG omanikuks on teatavasti Katarist pärit invetseerimisfirma, ManCity omanikuks on aga Araabia Ühendemiraatidest pärit Sheikh Mansour. PSG spordidirektori Leonardo sõnul on klubide omanikud juba omavahel kohtunud ja Tevezi olukorda arutanud.

«Ma rääkisin ka mängija agendiga ning Tevez ise eelistab AC Milani. Samas tahab City mängijat maha müüa, mitte laenata. Kui City lepib lõpuks laenutehinguga, siis siirdub ta Milani. Vastupidisel juhul on kõik võimalik,» sõnas Leonardo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles