Tamm: meie mäng läheb paremuse poole

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reimo Tamm on murdnud Kaasani Unicsi korvi alla.
Reimo Tamm on murdnud Kaasani Unicsi korvi alla. Foto: Mihkel Maripuu

Laupäeval korvpalli Balti liigas tabeliliidri Šiauliai alistanud BC Kalev/Cramo esitas täna Ühisliigas hea partii Kaasani Unicsi vastu. Valitsev Eesti meister jäi Euroliigas 16 parema sekka jõudnud meeskonnale alla 64:73.

«Vaikselt läheb meie mäng praegu paremuse poole. Kahju, et ei suutnud täna nimekat vastast üllatada ja võitu ära võtta,» tunnistas Tanel Soku puudumisel põhimängujuhi kohta täitnud Reimo Tamm. «Lõpus tuli kohtunike poolt paar otsust meie kahjuks ning meil ei olnud samal ajal õnne ning sinna see mäng vastastele läks.»

Kalev/Cramo pidi tänases kohtumises hakkama saama vaid kümne mehega, kuna haiguse tõttu jäid matšist kõrvale nii Sokk kui ka Armands Škele.

«Kindlasti oleksime saanud vastaseid kaitses rohkem suruda, kui Tanel Sokk ja Armands Škele oleks ka mänginud. Meil jäid tagaliinis mõned vahetused täna puudu,» arvas Tamm.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles