Venno on Meistrite liigas resultatiivsuselt kuues mees

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VfB Friedrichshafeni diagonaalründaja Oliver Venno (paremal) meeskonnakaaslastega punkti üle rõõmustamas.
VfB Friedrichshafeni diagonaalründaja Oliver Venno (paremal) meeskonnakaaslastega punkti üle rõõmustamas. Foto: CEV

Friedrichshafeni diagonaalründaja Oliver Venno püsib jätkuvalt Euroopa Meistrite liiga resultatiivsemate võrkpallurite hulgas. Eilses võidumängus Rumeenia klubi Zalau Remati üle kogus eestlane kolme geimiga 13 punkti ja Saksamaa meister võitis 3:0 (22, 16, 17).

Kolme alagrupivooru järel on maailma tippliiga suurimate punktitoojate edetabelis esimesel kohal Ljubljana Ach Volley ründaja Alen Sket 73 punktiga. Venno on 56 punktiga kuues, kuid geimi keskmine tulemus (5,6 p) on tal Sketi (5,62) järel teine. Tahapoole jääb mitu maailma absoluutsesse eliiti kuuluvat võrkpallurit (serblane Ivan Miljkovič, tšehh Jan Stokr jt).

Meistrite liiga B-alagrupis võitis Kaasani Zeniit eile Lenniki Euphony 3:0 (21, 21, 18) ja juhib maksimaalse 9 punktiga. Friedrichshafenil on 6, Lennikil 2 ja Zalaul 1 punkt.

Vooru ühes huvipakkuvamas mängus sai Kedzierzyn-Kozle ZAKSA eile Itaalias jagu klubide maailmameistrist – Trentino PlanetWin 365-st 3:2 (23, 17, -23, -24, 17).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles