Tottenhami peatreener ei luba mängijatel jõulude ajal pidutseda

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry Redknapp on peamine kandidaat Inglismaa koondise peatreeneri kohale
Harry Redknapp on peamine kandidaat Inglismaa koondise peatreeneri kohale Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Tottenhami Hotspuri peatreener Harry Redknapp teatas, et kuna tulekul on tihe mänguperiood, võivad tema hoolealused jõulupeo ära unustada.

Briti meedias on avaldatud pilte nii Manchester City, Manchester Unitedi kui Arsenali mängijate uhketest jõulupidudest, kuid Redknappi sõnul Tottenhami jalgpalluritest selliseid pilte ei näe, vahendab AFP.

Nimelt peab Tottenham kahe nädala jooksul neli kohtumist.

«Ei mingeid jõulupidusid, oleme jalgpallimängimisega hõivatud, meil on nii palju mänge tulemas, et kõik mehed peavad jalgpallile keskenduma,» teatas Redknapp. «Arvestades, millist raha nad teenivad, peab neil midagi viga olema, kui nad ei suuda normaalselt käituda ja alkoholist hoiduda.»

«Nad teenivad terve varanduse. Neil on suurepärane karjäär ja ilus elu. Nad saavad suvel kuus nädalat elu nautida, aga jõulude ajal ei tohi nad pahandusi tekitada,» jätkas Redknapp. «Jõulud on tihe aeg, peame iga päev trenni tegema. Ma ei taha, et nad jõulupidudel käiksid. Press on ootel, kindlasti tehtaks neist siis pilte. Piisab sellest, et keegi jääb pildile kinniste silmadega ja juba arvatakse, et nad on purjus. Seda pole vaja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles