Forestilt korvi saanud Kotenko testib edasi

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Kotenko
Artur Kotenko Foto: Toomas Huik

Inglismaa kuulus esiliigaklubi Nottingham Forest teatas üleeile õhtul lõplikult, et ei paku Eesti jalgpallikoondise väravavahile Artur Kotenkole lepingut, ning puurilukk peab siirduma uutele jahimaadele.


«Eks ma kartsin seda juba siis, kui nad senise peatreeneri vallandasid ja uue asemele panid,» nentis Kotenko. «Väravavahtide treener oli kuni lõpuni minu värbamise poolt. Kuni tema ametis püsis, väike lootus säilis, kuid paraku tõi uus treener värsked vaated ning ka tema lasti lahti. Koos sellega kadus reaalne šanss Nottinghami pääseda.»



Kotenko tunnistas, et tihtipeale on nii, et uue juhendaja saabumisega võib isegi klubis juba pallivate mängijate positsioon kõikuma lüüa, rääkimata siis nende omast, kellel lepingut veel polegi.



Pead Kotenko norgu ei kavatse lasta, sest vähemalt väärt kogemuse võrra on ta nüüd rikkam. Kuigi suur šanss libises käest, mõtleb Kotenko positiivselt. Pealegi – kosilasi jagub ning juba homme istub Kotenko lennukisse, et sõita uuele nädalapikkusele testimisele. Klubi nime ega isegi riiki ei taha koondise väravavaht aga avaldada.



«Enne, kui ma pole ühtegi lepingut allkirjastanud, ma nendest asjadest rääkida ei tahaks,» sõnas Kotenko, kes küll kinnitas, et tase peaks olema tugevam kui tema senisel tööandjal, nüüdseks Norra teise liigasse kukkunud Sandnes Ulfil. «Arvan, et kõik huvilised on päris korraliku tasemega.»



Kotenko sõnas, et täpsemalt saab ta asjadest rääkida nädala pärast, kuid kui test peaks edukalt minema ning lepingutingimused sobima, jääks ta hea meelega klubisse, mille juurde homme sõidab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles