Venus Williamsi osalemine Austraalia lahtistel sattus kahtluse alla

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus Williams
Venus Williams Foto: SCANPIX

Endise naiste tennise maailma esireketi Venus Williamsi osalemine aasta esimesel suure slämmi turniiril, Austraalia lahtistel meistrivõistlustel sattus kahtluse alla.

31-aastane Williams pidas viimase võistlusmängu augusti lõpus US Openil, kui oli sunnitud pärast avaringi turniiri terviseprobleemide tõttu pooleli jätma. Williams pidi tuurile naasma jaanuari alguses Aucklandis, ent otsustas tervise tõttu turniirist loobuda, vahendab BBC.

Williamsit vaevab Sjögreni sündroom, mis on autoimmuunne haigus, millele on iseloomulik progresseeruv kulg ja eksokriinsete näärmete lümfotsütaarne inflitratsioon.

«Oleme pettunud, et kaotasime sellise tasemega mängija,» nentis Aucklandi turniiridirektor Richard Palmer. «Kuigi loobumised on spordi loomulik osa, mõistan fännide pettumus, et Venus eemale jääb.»

Karjääri jooksul seitse suure slämmi turniiri võitnud Williams on maailma edetabelis langenud 103. kohale, kuid talle oli turniirile antud wild-card, kuna ta on viimasel ajal osalenud näidismatšidel. Williamsi agendi Carlos Flemingi sõnul pole aga naine veel piisavalt vormis, et võistluskarussellile naasta.

Austraalia lahtised meistrivõistlused algavad 16. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles