Video: tiitlikaitsja sai veel ühe kaotuse

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dallas Mavericksi staar Dirk Nowitzki.
Dallas Mavericksi staar Dirk Nowitzki. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA jätkatakse hooajaeelsete kontrokohtumistega.

Järjekordse kaotuse pidi vastu võtma tiitlikaitsja Dallas Mavericks, jäädes 83:87 alla Oklahoma City Thunderile. Dallas on nüüd kaotanud mõlemad peetud kontrollmängud, Oklahoma meeskonnale oli see teiseks võiduks.

Võitjate kasuks tõi James Harden 13 silma, Russell Westbrook lisas 12 punkti. Dallase resultatiivseim oli 17 punktiga Jerome Randle, meeskonna liider Dirk Nowitzki panustas vaid 6 punkti.

Mängu videokokkuvõtet näeb siit.

Teised tulemused:

Philadelphia 76ers alistas 101:94 Washington Wizardsi, Jrue Holiday tõi võitjatele 24 punkti, kaotajate parim oli JaVale McGee 20 punktiga.

Detroit Pistons oli 90:89 üle Cleveland Cavaliersist, Austin Daye viskas Detroidi kasuks 19 silma, Clevelandi parim oli 18 punktiga Omri Casspi.

Chicago Bulls võitis 93:85 Indiana Pacersi, Carlos Boozerilt võitjatele 24 punkti, Indianale tõi 24 punkti ja 13 lauapalli Tyler Hansbrough.

Denver Nuggets alistas 127:110 Phoenix Sunsi, Ty Lawson viskas Denveri kasuks 21 punkti, Sunsi poolel viskasid 14 silma Marcin Gortat ja Hakim Warrick.

Sacramento Kings oli Golden State Warriorsist parem 95:91, võitjate resultatiivseim oli 21 silmaga Marcus Thornton, kaotajate parim oli 30 punktiga David Lee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles