Ats Purje lahkub Küproselt

Oliver Lomp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ats Purje meeskonnakaaslase embuses.
Ats Purje meeskonnakaaslase embuses. Foto: pafosfc.com

Ats Purje lahkub mõlemapoolsel kokkuleppel Küprose kõrgliigaklubist Achna Ethnikos ning plaanib pooleteise aasta järel saareriigist lahkuda.

Eesti koondise poolkaitsja ütles, et ta välistab karjääri jätkumise Küprosel (ja ka Eestis) ning loodab leida klubi, kus saaks regulaarselt mänguaega, kirjutab Soccernet.ee.

26-aastane Purje on täielikult paranenud teda vaevanud põlvesidemete venitusest ja loodab juba jaanuaris uue mängupaiga leida.

Purje mängis Küprosel poolteist hooaega. Eelmisel aastal siirdus ta AE Paphosesse ning pärast klubi esiliigasse langemist lõi käed Ethnikosega, kes võitleb praegu samuti kõrgliigas väljalangemise piiril.

Paphose särgis jäi eestlase kontole 26 liigamängu (15 põhikoosseisus) ja 5 väravat. Ethnikose eest jõudis ta kaasa teha 6 liigamängu (3 põhikoosseisus) ning lüüa 1 värava.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles