Lätlane vedas Bilbao Euroliigas alagrupist edasi

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bilbao meeskonna tagamees Janis Blums on üks kolmest Euroliiga lätlasest.
Bilbao meeskonna tagamees Janis Blums on üks kolmest Euroliiga lätlasest. Foto: AFP/SCANPIX

Lätlasest tagamees Janis Blums viskas korvpalli Euroliiga alagrupiturniiri viimases kohtumises kolm kolmest ja kogus 11 punkti, vedades sellega oma koduklubi Bilbao 77:72 võidule Caja Laborali üle. Koos sellega jõuti ka Euroliiga 16 parema hulka.

Marko Banic viskas võitjate kasuks 18, kogeniud Alex Mumbru lisas 10 silma.

Samas alagrupis alistas Ülker võõrsil Bennet Cantu 83:76 ning Pireose Olympiakos samuti võõrsil Nancy 79:74.

Alagrupis sai esikoha Ülker, kes kogus 6 võitu ja 4 kaotust. Edasi pääsesid ka Olympiacos (6-4), Bennet Cantu (5-5) ja Bilbao (5-5). Euroliiga on tänavuseks lõppenud Caja Laboralil (5-5) ja Nancyl (3-7).

Oma edasipääsu mängis maha Belgradi Partizan, kes kaotas kodus Milano Armanile 66:72. Selles grupis alistas Madridi Real võõrsil Anadolu Efese 75:66 ja Maccabi samuti võõrsil Belgacom Spirou 86:69.

Alagrupi esikoha võttis Real (8-2), edasi pääsesid veel Maccabi (7-3), Anadolu Efes (5-5) ja Milano (4-6). Edasisest konkurentsist jäävad kõrvale Partizan (4-6) ja Belgacom Spirou (2-8).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles