Võimas: Venno tõusis Meistrite liiga resultatiivsustabelis neljandaks

Oliver Lomp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno
Oliver Venno Foto: CEV

Euroopa võrkpalli Meistrite liiga resultatiivsemate mängijate edetabelis tõusis Oliver Venno pärast üleeilset 23-punktilist panust neljandaks. VfB Friedrichshafen võitis neljandas voorus Rumeenia meistri Zalau Remati 3:1, eestlane oli suure ülekaaluga suurim punktitooja.

Venno on kogunud 79 punkti, geimi keskmine saak on tal 5,64 punkti (14-st geimist). Geimi keskmise tulemuse põhjal on Venno paremuselt teine. Ettepoole jääb vaid Ljubljana Ach Volley ründaja Alen Sket – geimis keskmiselt 5,69 punkti, kirjutab volley.ee.

Kogusumma põhjal on Vennost eespool Sket 91 punktiga (16 geimi), Robin Overbeeke (Asse-Lenniki Euphony) 88 (17) ja Christian Duennes (Hachingi Generali) 80 (17) punktiga.

Ees on veel kaks alagrupivooru, Friedrichshafeni meeskond püsin kindlalt teisel edasipääsu tagaval kohal. Juhib Venemaa meister Kaasani Zeniit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles