Vitali Klitško: olen Haye’ga nõus isegi Wembleyl kohtuma

Oliver Lomp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitali Klitško (paremal)
Vitali Klitško (paremal) Foto: SCANPIX

WBC poksisarja raskekaalu maailmameister Vitali Klitško ütles, et tahad David Haye’ga nii väga kohtuda, et on valmis poksima isegi briti kodusel Wembley staadionil.

«Ma tahan temaga nii väga poksida. Pärast Haye matši minu vennaga (Vladimir Klitško võitis punktidega – toim.) olin samal ajal rõõmus ja pettunud. Rõõmus seetõttu, et pärast matši olid kõik meistrivööd meie perekonnas, kuid kurb seepärast, et Vladimir ei suutnud teda nokaudiga karistada,» meenutas Vitali Klitško.

Klitško sõnul tahab ta pärast 18. veebruari matši, kui ta läheb vastamisi Dereck Chisoraga, kohtuda juunis Haye’ga, kuid britiga kokkuleppeni jõudmine on olnud raske.

«Nad ei muretse ainult raha vaid kõige pärast lõpetades poksikinnastega. Ma olen aga valmis tegema järeleandmisi, kuna ma tahan seda matši nii väga,» sõnas Vitali Klitško. «Olen valmis temaga isegi Wembleyl poksima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles