Manchester United pakub Giggsile uut lepingut

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Giggs
Ryan Giggs Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester United on valmis klubi raudvarale Ryan Giggsile uut lepingut pakkuma.

Kogu oma profikarjääri ManUs veetnud 38-aastane Giggs on alates 30. eluaastast klubiga hooaja kaupa lepingut pikendanud, vahendab BBC.

«Teame, et ta ei suuda igavesti mängida, aga ta suudaks ühe hooaja veel teha,» arvas Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson.

Samal ajal meelitatakse aga Giggsi uude ametisse – nimelt soovitakse teda näha Walesi koondise peatreenerina. Walesi endine loots Gary Speed võttis kuu aega tagasi endalt elu.

Giggs tegi ManU ridades debüüdi 1991. aastal ning ta on 624 mängus löönud 111 väravat.

Kuigi Giggsi pikaajalised meeskonnakaaslased Paul Scholes ja Gary Neville on viimase aasta jooksul karjääri lõpetanud, on Giggs jätkuvalt heas mänguhoos ning ta on sel hooajal Manchester Unitedit abistanud 15 mängus.

«Praegu ei viita miski sellele, et tema energia, vastupidavus või kiirus väheneksid,» mõtiskles Ferguson. «Ausalt öeldes on ta samal tasemel kui kaks-kolm aastat tagasi ja see on hämmastav.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles