Berbatov lahkub jaanuaris Manchester Unitedist?

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dimitar Berbatov
Dimitar Berbatov Foto: SCANPIX

Saksamaa meedia teatel huvitub Inglismaa jalgpalliklubi Manchester Unitedi ründajast Dimitar Berbatovist tema endine koduklubi Leverkuseni Bayer.

30-aastane bulgaarlane aitas eile ManU-l 5:0 alistada Wigan Athleticu, tehes kübaratriki – see oli tema karjääri üheksas kübaratrikk. Väidetavalt on ta aga valmis siirduma tagasi oma endise tööandja juurde, kui ManU on nõus temast loobuma.

Berbatovi agent Ivan Dobrinov kinnitas ajalehele Bild, et Leverkusen on Berbatovist huvitatud, kuid ametlikku pakkumist pole veel tehtud.

«See pole pelgalt kuulujutt,» avaldas Dobrinov. «Oleme Leverkuseniga ühenduses olnud, aga midagi kindlat veel pole. Kõik sõltub Unitedi plaanidest.»

Berbatovi leping Unitediga lõpeb juunis, kuid klubil on võimalus seda soovi korral aasta võrra pikendada, seega sõltub tema saatus puhtalt klubi otsusest.

Kuigi Berbatovit on seostatud ka Tottenhami, Fulhami, Paris St-Germaini ning Valenciaga, sõnas Dobrinov, et Berbatov meenutab siiani heldimusega Leverkusenis veedetud aegu – bulgaarlane mängis Saksamaa klubis aastatel 2001-2006, lüües 154 Bundesliga mängus 69 väravat.

«Ta pole Leverkusenit unustanud, see klubi on tema jaoks siiani väga kallis,» sõnas Dobrinov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles