Zverev kasutas matši ajal mobiiltelefoni?

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Alexander Zverev
Alexander Zverev Foto: Roberto Zanettin/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Londonis toimuval ATP aastalõputurniiril kohtusid eile hilisõhtuses matšis Saksamaa tennisist Alexander Zverev ja kreeklane Stefanos Tsitsipas. Zverevit süüdistatakse matši ajal mobiilitelefoni kaudu nõuannete saamises.

Zverev olevat kontrollinud või vaadanud geimidevahelisel puhkepausil oma mobiiltelefoni. Saksamaa mängija eitab seda: «Tegelikult oli mul telefon riietusruumis. Ma jätan telefoni alati sinna. Mul pole õrna aimugi, mida keegi nägi või arvas nägevat. Võib-olla oli see pudel, tühi pudel äkki?»

Kindlalt 3:6, 2:6 Tsitsipasele alla jäänud Zverev tunnistas pärast matši, et lõppeval hooajal on tal mentaalse poolega probleeme olnud. Mullu ATP aastalõputurniiri võitnud Saksamaa tennisemängija lisas, et loodab ikkagi veel poolfinaali jõuda. Viimases alagrupimatšis kohtub Zverev Daniil Medvedeviga, kes kaotas eile dramaatilises matšis Rafel Nadalile 7:6 (3), 3:6, 6:7 (4). Kuid Medvedevil on, mille nimel pingutada, sest kaks kaotust saanud venelane võib edasi pääseda juhul, kui alistab Zverevi settidega 2:0 ja Tsitsipasel õnnestub võita Nadali samuti 2:0.

Täna kohtuvad Björn Borgi alagrupis koha poolfinaali kindlustanud Dominic Thiem – Matteo Berrettini ja teise poolfinaalkoha eest võitlevad Roger Federer – Novak Djokovic.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles