Eesti Mastersil selgusid poolfinaalpaarid

Postimees Sport
Copy
Karl Kiur Saar alustas Eesti Mastersit kindla võiduga
Karl Kiur Saar alustas Eesti Mastersit kindla võiduga Foto: tennis.ee

Eile alustati Tondi tennisekeskuses Eesti tennise aastalõputurniiriga. Nii naiste kui meeste Eesti Mastersil moodustati kaks kolmeliikmelist alagruppi.  Neljapäeval peeti alagruppides kaks mängu ja selgusid need tennisistid, kes enam finaali jõuda ei saa.

Naiste turniiril kaotas mõlemad mängud suvine eesti meistrivõistluste finalist Valeria Gorlatš, kes jäi alla Nii Maria Lota Kaulile kui ka Elena Malõginale. Teises alagrupis pidi kaks kaotust vastu võtma Anet Angelika Koskel, kes tunnistas nii Helena Narmonti kui Lissi Kubre paremust.  

Meeste turniiril ei pääsenud alagrupis edasi Carl Bret Parko, kes kaotas Alexander Georg Mändmale 1:6, 0:6 ja ka Daniil Glinkale 2:6, 3:6. Teises meeste alagrupis ei saanud võitu kirja Kevin Suvi, kes kaotas Oskar Irdojale 6:4, 3:6, 4:6 ja Karl Kiur Saarele 1:6, 1:6.

Täna toimuvad Tondi tennisekeskuses sisuliselt Eesti Mastersi poolfinaalid.Kell 13 kohtuvad Helena Narmont – Lissi Kubre ja Elena Malõgina – Maria Lota Kaul ning kell mitte varem kui kell 15 Karl Kiur Saar – Oskar Irdoja ja Daniil Glinka – Alexander Georg Mändma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles