Arsenal pakkus Thierry Henryle lepingut

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Henry MLSi finaalis Galaxy vastu.
Thierry Henry MLSi finaalis Galaxy vastu. Foto: Mike Stobe/AFP

Inglismaa jalgpalliklubi Arsenal pakkus lepingut New Yorgi Red Bullsi prantslasest ründajale Thierry Henryle.

Londoni klubi otsustas jalgpallitähe rentida kaheks kuuks – jaanuariks ja veebruariks ehk ajaks, mil USA jalgpalliliigas MLS on vaheaeg, teatab Daily Mail.

MLSis lõppesid mängud novembris, Red Bulls jõudis veerandfinaali, kus pidi alla vanduma Los Angeles Galaxyle. Pärast seda sõitis Henry Inglismaale ja treenib praegu koos Arsenaliga. Meeskonna peatreener Arsen Wenger jäi prantslase mänguvormiga rahule ja klubi otsustas pakkuda Henryle kahekuulist lepingut.

Jaanuaris lahkuvad Arsenalist  mõneks nädalaks Elevandiluuranniku koondislane Gervinho ja marokolane Marouane Chamakh, et mängida Aafrika Karikal. Nii loodab Wenger Henry kaasamisega korvata aafriklaste äraolekut.

Kui laenuleping alla kirjutatakse, osaleb Henry seitsmes Inglismaa meistriliiga kohtumises (sh ManU ja Tottenhami vastu) ja esimeses Meistrite liiga kaheksandikfinaalis Milani vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles