Venno võimutseb endistviisi

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno.
Oliver Venno. Foto: VfB Friedrichshafen

Saksamaa võrkpalli bundesliigas kohtusid neljapäeva õhtul tabeli teine ja viies – Oliver Venno koduklubi VfB Friedrichshafen ja TV Bühl. Friedrichshafen võitis 3:0 (14, 18, 15).

Venno tõi võidu heaks 16 punkti, olles resultatiivsuselt kindlalt parim – teiste panus jäi alla kümne punkti, krjutab volley.ee. Üheksa punkti tõi ta rünnakul (69%) ja koguni kuus serviga ja ühe blokiga. Saksamaa meistrivõistlused jätkuvad 4. jaanuaril, Venno klubi on Hachingi Generali järel teine.

Türgi tippliigas hooaega nelja kaotusega alustanud Kert Toobali meeskond Sivasi 4Eylül on võitnud seejärel viiest mängust neli ja asub seitsmendal kohal. Viimati alistati tabeli sappa kuuluv Niksar 3:0 (16, 13, 19), Toobal tõi kaks punkti. Järgmine mäng on 4. jaanuaril Plevne meeskonnaga (9.), esimese ringi lõpetab kohtumine Istanbuli Fenerbahcega (3.) 8. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles