Wenger: Henry naaseb Arsenali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Henry.
Thierry Henry. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Arsenali peatreener Arsene Wenger kinnitas täna hommikul, et klubi endine ründaja Thierry Henry naaseb laenulepingu alusel.

Praegu seisab asi üksnes paberimajanduse taga – juhul kui Arsenal jõuab kindlustuse osas kokkuleppele Henry praeguse koduklubi New York Red Bullsiga, sõlmib Henry Arsenaliga kahekuulise laenulepingu, vahendab The Telegraph.

Henry on Arsenaliga koos treeninud juba pärast USA liiga lõppu, USAsse peab ta tagasi minema aga alles märtsis.

Wenger sõnas tänasel pressikonverentsil, et oli tema idee sõlmida Henryga laenuleping, kuid hoiatas fänne, et neil ei maksa oodata samasugust Henry’d, nagu ta oli kümme aastat tagasi.

«Kaheks kuuks tuleb ta kindlasti tagasi. Mina ei tegele kokkuleppe ja kindlustuse küsimusega, praegu pole sellega veel valmis saadud. Kuna paberimajandus pole korras, ei saa me praegu midagi veel ametlikult öelda,» selgitas Wenger. «Aga kaks kuud oleks ideaalne. Tal on kõvasti kogemusi, ta tunneb klubi ning saab mängijaid aidata nii väljakul kui ka sellelt eemal. Ta on erakordselt andekas mängija ja intelligentne mees, tema tulek on ainult positiivne.»

Kui Red Bulliga kokkuleppele jõutakse, võib Henry Arsenali särgis comeback’i teha juba 9. jaanuaril karikasarja mängus Leedsi vastu.

Henry veetis Arsenalis oma karjääri parimad aastad, lüües 370 mänguga 226 väravat. Ta lahkus Inglismaa klubist 2007. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles