NBAs on seni vaid võite tunnistanud kuus meeskonda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oklahoma City Thunder on Kevin Duranti juhtimisel võitnud seni kõik neli kohtumist.
Oklahoma City Thunder on Kevin Duranti juhtimisel võitnud seni kõik neli kohtumist. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA hakkab läbi saama selle hooaja esimene mängudenädal ning seni on suutnud vaid võidusoonel püsida kuus meeskonda.

Idakonverentsis on vaid võite tunnistanud Miami Heat (3 võitu), Indiana Pacers ja Atlanta Hawks (mõlemal 2 võitu). Läänekonverentsis püsivad võidulainel Oklahoma City Thunder (praegu ainus nelja võiduga meeskond), Portland Trail Blazers (3 võitu) ja New Orleans Hornets (2 võitu).

Samal ajal on liigas ka kaheksa meeskonda, kes on kõik senised kohtumised kaotanud. Kõik kolm kohtumist on kaotanud tiitlikaitsja Dallas Mavericks, sama nukras seisus on ka idakonverentsis favoriitide sekka loetud Boston Celtics.

Võidurõõmu pole seni tundnud veel ka Washington Wizards, Detroit Pistons, Minnesota Timberwolves, Memphis Grizzlies, Phoenix Suns ja Utah Jazz. Kõikidel neil meeskondadel on kirjas kaks kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles