Guardiola soovib Gareth Bale’i tuua FC Barcelonasse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale on Tottenhami särgis näidanud suurepäraseid esitusi.
Gareth Bale on Tottenhami särgis näidanud suurepäraseid esitusi. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpalliklubi soovib järgmisel suvel oma niigi esinduslikku koosseisu täiendada ning suurimaks sihtmärgiks on Tottenham Hotspuri ridadesse kuuluv Walesi koondislane Gareth Bale.

Tottenhami peatreener Harry Redknapp teatas sel nädalal, et tõenäoliselt on ainult Manchester City’l nii palju raha, et Bale endale soetada. Barcelona on väidetavalt valmis Bale’i eest esialgu välja käima 29 miljonit eurot, kuid selline summa Tottenhami tõenäoliselt ei rahulda, kirjutab Sportsmail.

Vasakul äärel nii kaitsja kui ka poolkaitsja rolli täita võiv Bale on sel hooajal näidanud Tottenhami ridades head minekut ning seni on ta Inglismaa kõrgliigas löönud seitse väravat. Turniiritabelis hoidab Tottenham kahe Manchesteri suurklubi City ja Unitedi järel kolmandat kohta.

Lisaks Walesi koondislasele on Barcelona silma peale pannud AC Milani kaitsjale Thiago Silvale ning Valencias pallivale äärekaitsjale Jordi Albale.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles