Ojaste vabatehnikasprindis edasi ei pääsenud

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Ojaste.
Triin Ojaste. Foto: Liis Treimann / Postimees

Ainsa eestlannana tänases Tour de Ski vabatehnikasprindis osalenud Triin Ojaste eelsõidust edasi ei pääsenud ja lõpetab võistluse kokkuvõttes viimase kohaga.

Ojaste sai täna kirja 47. koha, kaotades kiireimat aega näidanud norralanna Marit Björgenile 15,92 sekundit.

Naiste sõidu võidu võttis norralanna Marit Björgen, edestades lõpuheitluses ameeriklanna Kikkan Randalli (+0,5) ja poolatar Justyna Kowalczykut 2,2 sekundiga. Esikuuikusse mahtusid ka sakslanna Denise Herrmann (+4,7), sloveenlanna Vesna Fabjan (+6,1) ja norralanna Marthe Kristoffersen (+8,8).

Üldarvestuses juhib Kowalczyk 1:13.38,1ga, Björgen on teine (+4,8), norralanna Therese Johaug kolmas (+2.26,9), ameeriklanna Kikkan Randall neljas (+3.44,2), rootslanna Charlotte Kalla viies (+4.12,1) ja soomlanna Krista Lahteenmäki kuues (+4.13,8).  Triin Ojaste on viimasel ehk 60 kohal (+13.47,7).

Ojaste ja Eesti sprindimehed (Einaste, Simonlatser ja Kümmel) sõidavad pärast tänast etappi kodumaale, kuna neil on kavas osaleda 14. ja 15. jaanuaril Milano võistlusel, kus sõidetakse nii võistkondlikku kui eraldistardist vabatehnikasprinti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles