Dakari rallil langes mootorrattur pärast õnnetust koomasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dakari rallil mootorrattal võistelnud hispaanlasel Cristobal Guerrerol juhtus kümnendal kiiruskatsel õnnetus, mis viis mehe koomasse. Pildil ümbritsevad teda meedikud.
Dakari rallil mootorrattal võistelnud hispaanlasel Cristobal Guerrerol juhtus kümnendal kiiruskatsel õnnetus, mis viis mehe koomasse. Pildil ümbritsevad teda meedikud. Foto: AFP / Scanpix

Dakari rallil mootorrattal võistelnud hispaanlane Cristobal Guerrero on pärast kümnendal kiiruskatsel toimunud õnnetust koomas.

Õnnetus juhtus, kui mehel oli sõidetud 160 kilomeetrit 376 kilomeetri pikkusest katsest, mis algas ja lõppes Tšiili kõrbelinnas Copiapo, vahendab ERR Sport.

Korraldajad lubasid 48-aastase mootorratturi seisundist täpsemalt teada anda pärast uuringuid.

Võistlus on nõudnud juba ühe inimelu. Prantslane Pascal Terry leiti 7. jaanuaril ehk kolm päeva pärast teisel kiiruskatsel kadunuks jäämist raja kõrvalt.

Mootorrataste arvestuses on endiselt juhtimas Marc Coma prantslase David Fretigne ees.

Dakari ralli 11. kiiruskatse jäeti aga tugeva udu tõttu ära. Rallikonvoi liigub raja läbi ilma aja peale võistlemata.

Võistluse viimase, 15. kiiruskatse finiš on laupäeval Argentina pealinnas Buenos Aireses. Liidrina sõidab endiselt Carlos Sainz.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles