Värava löönud Evertoni puurilukk: tunnen oma ametivennale kaasa

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Everton väravavahi Tim Howardi ülikauge löök maandub Bolton Wanderersi puuriluku Adam Bogdani valvatavas väravas.
Everton väravavahi Tim Howardi ülikauge löök maandub Bolton Wanderersi puuriluku Adam Bogdani valvatavas väravas. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel pakkus eile hilisõhtul publikule ilusa elamuse Evertoni puurilukk Tim Howard, kes lõi palli oma karistusalast Bolton Wanderersi väravasse.

Howardist sai Inglismaa kõrgliigas Peter Schmeicheli, Brad Friedeli ja Paul Robinsoni kõrval neljas väravavaht, kes suutnud Premier League’s skoori teha.

Samas sõnas Howard pärast kohtumist, et ta tunneb Boltoni väravavahile Adam Bogdanile oma tabamuse tõttu kaasa. «Tegelikult oli see päris halb tunne. Väravavahtide ja kaitsjate jaoks oli tuul lihtsalt jube. Kõik lõid pallist mööda ja eksisid olukordades, kus tavaliselt eksimusi sisse ei tule,» rääkis Howard.

Väravavahi tabamus oli seda olulisem, et Everton asus sellest väravast 1:0 juhtima. Võiduks sellest siiski ei piisanud, kuna Gary Cahilli ja David N’Gogi tabamused tõid võidu Boltonile. Vaata Howardi tabamust.

Inglismaa kõrgliigas jätkab samal ajal liidrikohal Manchester City, kes on kogunud 48 punkti. Eile 0:3 Newcastle Unitedile kaotanud Manchester United on 45 silmaga teine. Kahest liidrist ühe kohtumise vähem pidanud Tottenham Hotspur on 42 punktiga kolmas.

Esikuuikusse mahuvad veel Londoni Chelsea 37, Londoni Arsenal 36 ja Liverpool 34 silmaga.

Inglismaa kõrgliiga tabeliseis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles