Tevez võib aidata Sneijderi ManU-sse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wesley Sneijder
Wesley Sneijder Foto: SCANPIX

Mitmete poolkaistjate vigastustega hädas olev Manchester Unitedi jalgpalliklubi võib jaanuaris enda ridadesse hankida Milano Interi mängumehe Wesley Sneijderi.

ManU juhendaja Sir Alex Ferguson on pidanud Sneijderit ideaalseks asendajaks Paul Scholesile, kes lõpetas eelmise hooaja järel karjääri, kirjutab Sportsmail.

Manchesteri suurklubi üritas Sneijderit hankida juba suvel, kuid siis jäi tehing katki. Nüüd võib tehngust siiski asja saada ning seda tänu Manchester City mängumehele Carlos Tevez’ile.

Teatavasti on Tevez langenud ManCity’s ebasoosingusse ning klubi soovib ta talvel rahaks teha. Väidetavalt soovib Sneijderi tööandja Inter Tevez’it endale ning tehinguks vajalikku raha loodetakse saada hollandlase müügist.

«Ma ei ütle, et olen siin (Interis – toim.) jätkamises sada protsenti kindel, kuna alati võib midagi ootamatut juhtuda,» sõnas Sneijder Voetbal Internationalile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles