Musting kaotusest: asjad ei tule kõige paremini välja

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalmer Musting koondislastele näpunäiteid jagamas.
Kalmer Musting koondislastele näpunäiteid jagamas. Foto: Sille Annuk

Eesti käsipallikoondis pidi võõrsil MM-valiksarja korduskohtumises tunnistama Soome 28:27 paremust.

Neljapäeval Põlvas peetud avamängu võitis Eesti mäletatavasti 31:27. Tänasest mängust jäi kõhuviiruse tõttu eemale Dener Jaanimaa.

«Mõlemad mängud olid rasked, asjad ei tule kõige paremini välja,» nentis Eesti koondise peatreener Kalmer Musting pettunult. «Täna jäi meil liidritest puudu, Dener Jaanimaa jäi öösel ootamatult haigeks, lisaks ei olnud väravavahtidel just kõige parem päev. Lõpus oli meil kuue meetri pealt võimalus viigistada, aga ei visatud sisse.»

Järgmisena peab Eesti kaks kohtumist Hollandiga, esmalt võõrsil ning seejärel kodus. Treenerina näeb Musting võimalusi, kuidas meeskond võiks paari päeva jooksul paremini mängima hakata, ainuke mure on see, et mehed saaks terveks. Nimelt kimbutab tervet koondist viiruselaine, ka enne Põlva mängu olid kolm meest haiged. «Väga suurt vahet pole tabeli suhtes, kas viik või kaotus,» sõnas ta tänase tulemuse kohta. «Otsustavaks saab esimene mäng Hollandiga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles