Bratuhhina ja Venno särasid välisliigades

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno (rünnakul) Eesti koondist esindamas.
Oliver Venno (rünnakul) Eesti koondist esindamas. Foto: SCANPIX

Saksamaa bundesliiga 13. voorus võitis Oliver Venno koduklubi Vfb Friedrichshafen eile õhtul võõrsil Bestensee Netzhoppersi 3:0 (23, 21, 19). Venno kogus resultatiivseimana 15 punkti – 13 rünnakul (54%) ja 2 servil, kirjutab volley.ee.

Ühe kohtumise vähem pidanud Hachingi Generalil on 24, Venno meeskonnal 20 ja Berliini RW-l kolmandana 18 punkti. Ülehomme (10.I) kohtub Friedrichshafen Euroopa Meistrite liiga kaalukas alagrupimängus Belgia klubi Lenniki Euphonyga.

Prantsusmaa meistriliigas kaotas Polina Bratuhhina naiskond Terville Florange Nantes`ile 2:3, eestlanna arvele kirjutati paremuselt teine tulemus – 16 punkti. Tšempionaati juhib RC Cannes (28 p), Terville on kümnes (8).

Teine Narvast pärit leegionär, Anna Kajalina ei pääsenud seekordki Piacenza Rebecchi rivistuses platsile 3:2 võidumängus Pesaro Scavolini üle Itaalia A1 liigas. Arsizio Bustol on liidrina 30 ja Rebecchil neljandana 17 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles