Lehtla lõpetas IBU karikasarjas liidrina

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Lehtla
Kadri Lehtla Foto: Nordic Focus


Kadri Lehtla tegi nädalavahetusel viimased etteasted laskesuusatamise IBU karikasarjas, sellest nädalast liitub ta MK-sarjaga.



Laupäeval sai Lehtla Itaalias Forni Avoltris peetud etapil 15 km tavadistantsil kolme trahviminuti juures 9. koha ning eilses 7,5 km sprindis oli ta kahe möödalasu juures kümnes. «Jätkame samas vaimus, keskpärane laskmine rikkus peo ära,» nentis Lehtla. «Üks trahv oli jälle liiga palju. Tunne oli üllatavalt isegi päris hea, aga eks vahepeal sai kõvasti joostud, tegin korraliku jõutsükli ja tundub, et see on kasuks tulnud.»

Kahe esikümnekohaga tõusis Lehtla ka IBU karikasarja liidriks, kuid sel pole enam suurt tähtsust, sest juba kolmapäeval asub ta stardijoonele Nove Mesto MK-etapil.«Nüüd on isegi kahju lahkuda,» tunnistas ta. «Aga mis mul üle jääb. Natuke on põnev ka, kuid ma ei hakka endale mingeid ootusi-lootusi tekitama, eks ole näha, mis saama hakkab.»

Forni Avoltris oli Eesti meestest parim Priit Viks, kes sai 20 km tavadistantsil kolme trahviminutiga 29. koha ning lõpetas 10 km sprindi viie möödalasu ja 48. kohaga, vaid ühe möödalasu teinud Martin Remmelg sai alles 60. koha.

MK-etapil Oberhofis teenis pisut punktilisa Indrek Tobreluts, kes sai sprindis kahe möödalasu juures 39. koha. Roland Lessing lõpetas 48. ja Kauri Kõiv 82. kohaga.

Naiste 12,5 km ühisstardiga sõidu võitis kodupubliku rõõmuks Magdalena Neuner ja meeste 15 km mass-stardis võidutses tema kaasmaalane Andreas Birnbacher.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles