Dwight Howard tahab endiselt Orlandost ära

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dwight Howard
Dwight Howard Foto: SCANPIX

NBA viimase kolme aasta parim kaitsemängija Dwight Howard soovib jätkuvalt koduklubist Orlando Magicust lahkuda ja meeskond kardab, et superstaari on võimatu ümber veenda.

Howard ei ole oma üleminekusoovi siiani tagasi võtnud ning klubi on andnud tema agendile loa pidada läbirääkimisi kolme klubiga – Dallas Mavericksi, Los Angeles Lakersi ja New Jersey Netsiga. Orlando mänedžer Otis Smith kardab, et Howardi meelt muuta ei ole võimalik. «Ma arvan, et Magic ei saa tema lahkumise osas sõna sekka öelda,» lausus Smith Boston Heraldile. «Arvan, et ta soovib suuremaid turgusid vallutada ja meil pole sinna midagi parata.»

Howard ise avalikustas, et on suhelnud mitme mängijaga, kes samasuguses olukorras olnud. «Rääkisin Carmelo Anthonyga. Rääkisin paljude kuttidega. Kõik ütlesid sama – pead käituma nii, nagu on sulle endale parim. Teisi inimesi ei maksa kuulata, sest nemad ei pea seda kõike ise läbi tegema. Vahel tuleb langetada raskeid otsuseid ning ennekõike enda ja oma pere eest hoolitseda, sest keegi teine seda ju ei tee.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles