Soomlasele kaotanud britt: löön Klitško kaheksandas raundis nokauti

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dereck Chisora (vasakul) ja Vitali Klitško.
Dereck Chisora (vasakul) ja Vitali Klitško. Foto: SCANPIX

Raskekaalupoksi WBC versiooni maailmameister Vitali Klitško kohtub 18. veebruaril Münchenis tiitlimatšis Derek Chisoraga. 28-aastane britt on enne matši väge täis ja lubab Klitško ringi põrandale ööbikuid kuulama saata, kirjutab Sportsmail.

Chisora käis viimati poksiringis 3. detsembril, kui ta jäi Helsingis EMi tiitlimatšis alla soomlasele Robert Heleniusele. Samas leidsid paljud pärast kohtumist, et tegelikult väärinuks võitu hoopis Chisora.

«Ta lendab kaheksandas raundis põrandale, kuid ta ei tea veel seda. Nüüd ta juba teab, sest ma just ütlesin talle,» sõnas Chisora. «Ta ei oska aimatagi, mis teda ootab. Võin talle vaid öelda, et olgu lihtsalt valmis.»

Samas avaldas Chisora lootust, et matš ikka toimuks. «Ma juba ütlesin Vitalile, et loodetavasti ei löö ta viimasel hetkel kartma nagu tema vend. Vladimir loobus kahel korral minuga poksimisest,» teatas britt.

Vitali Klitško noorema venna Vladimir Klitško valduses on teatavasti IBFi, IBO, WBO ja WBA meistrivööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles