FIFA sümboolses koondises vaid kolme klubi mängijad

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FIFA sümboolne koondis. Pildilt puuduvad Madridi Reali mängijad, kes valmistuvad homseks Hispaania karikasarja kohtumiseks ja seetõttu Zürichisse ei sõitnud.
FIFA sümboolne koondis. Pildilt puuduvad Madridi Reali mängijad, kes valmistuvad homseks Hispaania karikasarja kohtumiseks ja seetõttu Zürichisse ei sõitnud. Foto: SCANPIX

Zürichis toimunud Rahvusvahelise Jalgpalli Liidu FIFA pidulikul gaalal kuulutati välja 2011. aasta sümboolne jalgpallikoondis.

Valikusse mahtusid sel korral vaid kolme klubi mängijad. FC Barcelonast kuulus valikusse viis mängijat: Dani Alves, Gerard Pique, Andres Iniesta, Xavi ja Lionel Messi.

Barcelona suure rivaali Madridi Reali ridadest kuulusid valikusse Iker Casillas, Sergio Ramos, Xabi Alonso ja Cristiano Ronaldo.

Kui koguni üheksa sümboolse koosseisu mängijat pallib Hispaania liigas, siis kaks mängijat valiti ka Inglismaa klubi Manchester Unitedi ridadest. Sümboolsesse meeskonda mahtus ManU keskkaitsja Nemanja Vidic ja ründaja Wayne Rooney.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles