Sir Alex Ferguson: Guardiolal ei maksa Barcelonast Manchesteri tükkida

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Barcelona peatreener Pep Guardiola (vasakul) ja ManU juhendaja Alex Ferguson.
FC Barcelona peatreener Pep Guardiola (vasakul) ja ManU juhendaja Alex Ferguson. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson leiab, et kolleegil Pep Guardiolal pole mitte mingit põhjust FC Barcelona treeneritoolilt Unitedi juhendajaks kippuda.

Just Guardiolat on pakutud Fergusoni asendajaks Unitedis, kui äsja 70. sünnipäeva tähistanud šotlane peaks ametist taanduma. Hispaanlane on ka ise vihjanud, et talle meeldiks ühel päeval Old Traffordile kolida.

Ferguson leiab aga, et Guardiolast oleks rumal lahkuda meeskonnast, kuhu kuuluvad Xavi, Andres Iniesta ja äsja maailma parimaks jalgpalluriks nimetatud Lionel Messi.

«Mis hea pärast peaks Pep Barcelonast ära tulema?» küsib Ferguson. «Tema asemel jääksin kindlalt sinna. Barcelona on selgelt parim meeskond, oleme seda ise kolm aastat järjest näinud. Jalgpallis tuleb vahel käed üles tõsta ja öelda: nad on meist üle. See pole mingi kuritegu ega nõrkus, vaid puhas fakt.»

Samuti ei usu Ferguson, et keegi ka sel aastal Barcelonat lüüa suudaks. «Ma ei usu, et keegi neilt ainsatki karikat võtaks. Real Madrid võib sellele ehk kõige lähemale jõuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles