Tsonga sai ootamatu kaotuse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jo-Wilfried Tsonga
Jo-Wilfried Tsonga Foto: SCANPIX

Austraalia lahtisteks valmistuv prantslane Jo-Wilfried Tsonga pidi juba Kooyongi turniiri avaringis reketid pakkima, kui jäi alla Jürgen Melzerile.

Melzeri võidunumbrid maailma 6. reketi üle olid 6:4 6:2. Eelmisel nädalal Qatari turniiri võitnud Tsonga ei suutnud kohaneda tuuliste olude ja vihmapausidega.

«Tuule käes on raske mängida. Olen juba harjunud, et ei pea seda tegema,» kurtis Tsonga pärast kohtumist. «Enamasti mängin suurtel väljakutel, kus tuult pole. Uuesti sellistesse tingimustesse naasmine on väga keeruline.»

Austraalia suurlootus, 19-aastane Bernard Tomic alistas Kooyongis kaotatud avaseti järel Tomas Berdychi 4:6 6:3 6:4.

Sydney turniiril langes konkurentsist teisena asetatud ameeriklane John Isner. Servikahur lõi kaasmaalasele Bobby Reynoldsile küll 20 ässa, kuid suutis kahes viimases setis tõrjel võita vaid 13 punkti ja kaotas 6:4 4:6 3:6.

Turniiril esimese paigutuse saanud Juan Martin del Potro oli seevastu pooleteise tunniga kindlalt üle poolakast Lukasz Kubotist 6:4 6:2.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles