Robert Kubica murdis jalaluu - kas ebaõnnele ei tulegi lõppu?

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica
Robert Kubica Foto: SCANPIX

Vormel-1-piloot Robert Kubica, kes sai aasta tagasi ralliavariis ränki vigastusi, sattus taas õnnetusse. Poolakas libastus oma Itaalia kodumaja ees ja murdis jalaluu.

Tegemist on taas parema jalaga, mis sai tõsiselt viga eelmise aasta veebruari algul, kui Kubica juhitud Škoda Fabia Super 2000 põrkas Ronde di Andora rallil vastu teepiiret ja see tungis autosse.

Poolaka paremat kätt on pärast seda korduvalt opereeritud, samuti paremat jalga, nüüd murdis Kubica aga sama luu uuesti. See sunnib teda vähemalt kuu aega kipsi kandma ja järgneb operatsioon, mille käigus paigaldatakse poolaka parema hüppeliigese kohale metallkruvi.

Värske vigastus muudab Kubica naasmise vormel-1 sarja aina kaheldavamaks. Tema leping Renault’ga on tänaseks lõppenud, sest Kubica teatas juba varem, et kahe kuu pärast toimuval hooaja avaetapil ei suuda ta starti tulla.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles