Ühistreening avab 41. Tartu maratoni

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu suusamaraton.
Tartu suusamaraton. Foto: Sille Annuk / Postimees

21. jaanuaril avab Tehvandilt algav traditsiooniline ühistreening 41. Tartu maratoni. Ühistreening toimub marsruudil Tehvandi-Marjamägi-Tehvandi ning kui lumeolud võimaldavad, on distantsi pikkuseks 18 km. Stardipauk antakse kell 16.00, kuid rajale saab minna kuni kella 18.00ni.

Korraldajad ootavad ühistreeningule kõiki sõpruskondi, peresid, harrastajaid, et veeta suusatades sportlik ning pingevaba õhtupoolik. Ühistreenijate registreerimine toimub kohapeal ning osalustasu ei ole.

Lisaks ootab vahepunktis kõiki ühistreenijaid soe tee ja spordijook. Pärast sõitu oodatakse juba kõiki suusatajaid ja maratonisõpru Otepää kultuurikeskuses kell 22.00 algavale traditsioonilisele suusabaasi peole koos ansambliga Smilers.

41. Tartu maratoni põhidistantsid sõidetakse 19. veebruaril ja nädal varem, 12. veebruaril on kõikidel huvilistel võimalus osa võtta ka Avatud Raja sõitudest ning naistel on võimalus osaleda just neile mõeldud Tervis Plussi 11. Naistesõidul. Võistkonnad võtavad samal päeval mõõtu 1. Tartu teatemaratonil. Lisaks toimuvad üritustesarja raames mitmed spetsiaalselt lastele mõeldud võistlused.

Lisainfot ajakavade, sündmuste, distantside ja registreerimise kohta leiab: www.tartumaraton.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles