Ühes tiirus viis möödalasku teinud Kadri Lehtla: kolmteist ja reede, juhtub!

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Lehtla
Kadri Lehtla Foto: Nordic Focus

«Polegi midagi öelda, kõik halb sattus lihtsalt ühele päevale kokku,» kommenteeris Kadri Lehtla ise täna Nove Mesto MK-etapil juhtunut. «Kolmteist ja reede, mis parata!»

Esimeses tiirus tehtud viies möödalasus oli peamine osa halvaks keeranud ilmal. «Korralik lumetorm oli,» sõnas Lehtla lamadestiirus valitsenud olude kohta napilt.

Ilmataat mängis samasugust vingerpussi ka paljudele varem startinutele, kes jõudsid tuisu tugevnemise ajaks püstitiiru. Kõik viis lasku saatis seal märgist mööda näiteks üleeilne etapivõitja Kaisa Mäkäräinen.

Ehkki tänane võistlus läks aia taha juba esimese tiiruga, Lehtla rajalt kõrvale astuma ei hakanud. «Korra kaalusin katkestamist, aga sportlikus mõttes sõitsin ikka lõpuni. Väike lootus oli, et ehk veel tuleb midagi, aga ei tulnud… Enesetunne oli muidu hea, aga seda kahjuks realiseerida ei suutnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles