Soome poksi-iidolit ootab ees pikk vigastuspaus

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Helenius (paremal) tiitlimatšis Dereck Chisora vastu.
Robert Helenius (paremal) tiitlimatšis Dereck Chisora vastu. Foto: SCANPIX

Soomlasest raskekaalupoksija Robert Helenius, kes pidanuks 31. märtsil kaitsma Euroopa meistri tiitlit, jääb hoopis suveni poksiringist kõrvale, sest peab minema õlaoperatsioonile.

28-aastase Heleniuse paremat õlga lõigatakse järgmisel nädalal Saksamaal Heidelbergis. Sama õlg on Heleniusele muret teinud juba mõnda aega, kuid taastusravi ei olnud edukas ja operatsiooni pole mõtet edasi lükata.

«Lootsime ilma lõikuseta hakkama saada, aga kahjuks on see nüüd vajalik,» ütles Helenius oma avalduses. «Annan õlale paranemiseks piisavalt aega ja tulen siis stiilselt tagasi.»

Helenius ei astu aga poksiringi ilmselt enne augustit, sest jalgpalli EM-i ja Londoni suveolümpiamängude ajal profipoksi maailm puhkab.

Helenius sai Euroopa meistri tiitlivöö omanikuks detsembri algul Helsinkis peetud vastuolulises matšis inglase Dereck Chisoraga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles