Ööjooks otsib tunnuslaulu

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööjooks Rakvere tänavatel.
Ööjooks Rakvere tänavatel. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere Kultuurikeskus ja Eesti Ööjooksu korraldaja MTÜ Rakvere Maraton kuulutavad välja laulukonkursi «Ööjooksu laul 2012», et leida tunnuslugu Lääne-Virumaa suurimale spordiüritusele Eesti Ööjooks.

Tänasest kuni 14. veebruarini vältav laulukonkurss on avalik ja sellel võivad osaleda kõik noortebändid ja bändid üle Eesti.


«Ööjooksu laulu abil soovime tutvustada ja reklaamida ööjooksu Eestis ning läbi kaasakiskuva ja lööva muusika või sõnade süstida indu ja power'it kuulajatesse,» räägib ööjooksu vedur Marko Torm, kelle ütlusel peab lugu sisaldama sõnu või sõnaühendeid nagu ööjooks, Rakvere, Eesti.


Maksimaalselt kolmeminutilisi vabas vormis ja žanris lugusid võib kandidatuuri esitada mp3´na, youtube.com klipina või muul moel hiljemalt 14.02.2012 kell 17:00 e-posti aadressil keio.soomelt@rakvere.ee. Lisatud peavad olema laulu nimi ja sõnad, bändi nimi ning loo autor ja kontaktandmed (nimi, vanus, telefon, e-mail, linn).


Lugusid hindab žürii, kuhu kuuluvad Rakvere kultuurikeskuse juhataja ja mitme koori dirigent Keio Soomelt, muusikapedagoog ja Rakvere Linnaorkestri liige Peep Pihlak, Green Christmas rockfestivali peakorraldaja Märt Truman ja Eesti Ööjooksu meeskonna juht Marko Torm.


Võitja ja täiendavalt kahe auhinnalise koha omanikud kuulutatakse meedia vahendusel välja 27. veebruaril, ööjooksu kodulehel www.eestimaraton.ee ja ööjooksu Facebooki lehel.


Konkursi kolme parimat premeeritakse kinkekaardidega ööjooksu toetajatelt. Võitjatele tagatakse tasuta stuudioaeg loo salvestamiseks ning selle esitamine kuni 5000-le inimesele 8. juunil Rakvere Keskväljakul toimuval ööjooksul.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles