Fernando Torres hakkab väravalöömist harjutama

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres ja Chelsea peatreener Andre Villas-Boas.
Fernando Torres ja Chelsea peatreener Andre Villas-Boas. Foto: SCANPIX

Hispaania koondise ja Londoni Chelsea ründaja Fernando Torres on otsustanud hakata eraldi löögitrenni tegema, et lõpuks ometi väravatepõuast üle saada.

Aasta tagasi meeletu 50 miljoni naela eest Liverpoolist Chelseasse kolinud Torres on sinises särgis löönud 41 mänguga vaid 5 väravat ja pidanud sageli hoopis pingil istuma. Nüüd, kui Didier Drogba lahkus Aafrika Rahvuste karikaturniirile, on Torrese mäng veel rohkem luubi all ja hispaanlane on resultatiivsuse parandamise südameasjaks võtnud.

«Me harjutame niigi palju pealelöömist, aga tema teeb veel iga päev lisatrenni,» kirjeldab Chelsea treener Steve Holland. «Trennis on tema lööke väga hea vaadata, pallid lendavad aina väravasse. Olen temaga koos kõvasti eratrenni teinud, et tema kohavalikut parandada. Vahel juhtub nii, et kui tahad kangesti väravat lüüa, satud platsil hoopis niisugustesse kohtadesse, kus sul on selleks väiksem võimalus.»

Ka meeskonnakaaslased Frank Lampard ja Oriol Romeu kiidavad Torrese töökust. «Kõik ootavad seda hetke, kui tal õnnestub paar tükki ära lüüa. Ta näeb tohutult vaeva, et teistele väravavõimalusi luua,» kirjeldab Lampard sel hooajal juba 11 väravasöötu andnud Torrese tegutsemist. «Kui ta on õnnelik ja naudib väljakul olemist, siis on temast meile palju kasu,» ärgitab ka Romeu fänne Torresele toetust avaldama.

Torres saatis Chelsea särgis viimati palli väravasse oktoobrikuises Meistrite Liiga mängus Genki vastu. Pärast seda on hispaanlane kuival olnud tervelt 13 mängutundi järjest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles